Ferro - HUISKES

Ferro, schroot en oud ijzer

Schroot en oud ijzer zamelen wij op duurzame wijze in. We lopen voorop in de branche met een sluitend administratief systeem, waarbij elke kilogram ferro gedocumenteerd en verantwoord wordt. Huiskes voorziet haar leveranciers verder van alle benodigde informatie en rapport periodiek, conform alle wettelijke eisen.

CO2-besparingsrapport
Huiskes gaat bij de inzameling van materiaal nog een stap verder. Om de voordelen van recyclen in kaart te brengen, hanteren we een uniek rekenmodel dat de besparing op CO2-emissie per individuele klant weergeeft. Zo krijgt elke leverancier een duidelijk inzicht in zijn bijdrage aan de verbetering van het milieu.

ELEKTRONICA, METALEN EN DATA

Huiskes is in 4 generaties uitgegroeid tot een recyclingbedrijf van formaat. Ons zusterbedrijf Allied Magnesium is in Europa zelfs marktleider. We staan voor verantwoorde verwerking van elektronica, restmetalen of data. We garanderen een vertrouwde vernietiging en geven u de mogelijkheid hierbij aanwezig te zijn. In onze dienstverlening ontzorgen wij bedrijven compleet. Afval kunt u brengen, laten ophalen of inzamelen in een van onze containers.

Comments are closed.