MVO (CO2 reductie, gevangenissen en sociale werkplaatsen) - HUISKES

MVO (CO2 reductie, gevangenissen en sociale werkplaatsen)

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

MVO (CO2 reductie, gevangenissen en sociale werkplaatsen)

Huiskes loopt voorop in duurzaam recyclen en CO2-reductiedenken voor secundaire materialen. We streven ernaar materialen met schone technologie├źn te scheiden en te verwerken. Dat doen wij met respect voor mens en milieu. Zo bereiken we een maximale terugwinning van metalen.

CO2-reductie
De grenzen in de markt waarin Huiskes actief is, verdwijnen. De aanvoerlijnen zijn wereldwijd, evenals de afzetmarkt. Wij doen er alles aan om onze transporten zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Voor alle klanten maken we jaarlijks een CO2-reductie rapport. Hiermee willen we klanten motiveren om mee te werken aan een gesloten kringloop van schaarse materialen en in het verlengde daarvan een duurzame samenleving.

Sociale werkplaatsen
Belangrijke drijfveren in onze eigen bedrijfsvoering is naast duurzaamheid, ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor onze demontagewerkzaamheden hebben wij eigen werknemers in dienst, maar werken wij ook samen met sociale werkplaatsen en gevangenissen. Wij vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook kansen krijgen om zich nuttig te maken voor de maatschappij.

Comments are closed.