RECYCLING

Het recyclingbedrijf voor bedrijven

Huiskes verzorgt de complete recycling voor bedrijven. Of het nu gaan om metaal, elektronica, kabels of batterijen. Dit doen wij vooral voor grote en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Daarnaast zijn wij partner van de overheid als het gaat om het verwerken van grote afvalstromen. Hiervoor hebben wij alles zelf in huis. Van kratten en afvalcontainers in verschillende maten en onze eigen transportafdeling tot advies en alle ondersteunende diensten en tools die van pas kunnen komen voor de recycling in uw bedrijf.
ALLES ONDER ÉÉN DAK

Recycling bedrijf met een missie

Recycling is belangrijker dan ooit. Grondstoffen worden schaarser, de wereldbevolking groeit en de consumptie stijgt. Daarmee is verantwoorde afvalverwerking een noodzaak. Goede en slimme recycling voor bedrijven is daarom de uitdaging voor bedrijven. Bij Huiskes begrijpen we dit volledig. Daarom helpen wij als recycle bedrijf andere bedrijven, overheden en organisaties om via recycling waarde toe te voegen aan hun eigen afvalstromen.

Als recycling bedrijf staan wij voor verantwoorde verwerking van restmaterialen en de eventueel benodigde datavernietiging. Wij garanderen een vertrouwde vernietiging en geven klanten ook de mogelijkheid hierbij aanwezig te zijn. En heeft u vragen over recycling van materialen in uw organisatie? U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

01

Recycle bedrijf voor Metaal

Voor de recycling van alle metalen reststoffen kunnen bedrijven bij ons terecht. Of het nu gaat om (oud) ijzer, aluminium, koper, RVS, brons of edelmetalen.

02

Recycle bedrijf voor elektronica

Voor elektronica, IT-apparatuur en kabels kunnen bedrijven ook terecht bij ons recycling bedrijf. Wij hebben het WEEELABEX/CENELEC-certificaat voor verantwoorde verwerking van elektronica en elektrische apparaten.

03

Recycling batterijen en accu’s

Wij verzorgen de volledige batterijen en accu recycling voor bedrijven. Wij zijn hierin zelfs dé specialist van Nederland.

04

Vernietiging

Wij zorgen ervoor dat aangeboden vertrouwelijk materiaal tot en met de vernietiging in veilige handen is en niemand het meer kan inzien.

05

Circulair advies

Als recyclingspecialist voor grote en middelgrote bedrijven hebben wij ook alle ondersteunende diensten in huis. Wij geven ook circulair advies over afvalstromen, productontwikkeling en hergebruik van materialen.