Bakken en recycling containers voor bedrijven

Om de samenwerking en recycling van metaal, elektronica, kabels, accu’s en batterijen voor bedrijven goed te organiseren, heeft Huiskes hiervoor zelf alle diensten in huis. Wij hebben onder andere recycling containers voor bedrijven en bakken of vouwkratten voor de inzameling van goederen. Deze kunt u eenvoudig (laten) brengen of laten ophalen door onze eigen transportafdeling.

FERRO

Recycling containers voor bedrijven

Het scheiden van recyclebaar bedrijfsafval begint vaak met de juiste afvalcontainers. Met onze recycling containers voor bedrijven helpen wij organisaties in heel Nederland. Zo kunt u goederen gesorteerd inzamelen. We hebben verschillende soorten metalen en kunststof containers in diverse maten. Daardoor kunt u materialen niet alleen gescheiden inzamelen, maar vaak kunt u ook ruimte besparen door het gebruik van de juiste containers. Vraag ons gerust vrijblijvend om advies voor de inzet van de juiste containers of andere inzamelingsmaterialen.

Bakken en vouwkratten

Voor het gescheiden inzamelen van restmaterialen hebben wij ook uiteenlopende inzamelbakken en vouwkratten beschikbaar. Uiteraard in verschillende maten. Veel klanten zijn zeer enthousiast over onze kunststof vouwkratten met een inhoud van 1,2 kuub. Daarmee kunnen bedrijven direct ruimte besparen als een krat of grote container even niet nodig is. Wij helpen u graag om het efficiënt inzamelen van recyclebaar bedrijfsafval goed te organiseren. Hiervoor kunt u onze mensen ook altijd vrijblijvend om advies vragen.

Eigen transportdienst

Voor het laten brengen van recyclingcontainers en inzamelbakken en het weer ophalen van volle exemplaren kunt u gebruikmaken van onze eigen transportafdeling. Dankzij ons eigen wagenpark kunnen wij ook deze dienstverlening voor bedrijven in heel Nederland zo flexibel mogelijk verzorgen.

FERRO