Onze circulaire verwerking voor materialen

Na het inzamelen van metalen, oude elektronica, kabels, accu’s en batterijen bij bedrijven en organisaties zorgt Huiskes voor de circulaire verwerking van gerecyclede materialen. Met een modern machinepark scheiden we materialen die als nieuwe grondstof kunnen dienen. Wij sturen dit naar smelters met wie wij grote contracten hebben. Ook werken wij samen met bedrijven die producten kunnen ‘refurbishen’. Andere ingenomen materialen moeten volledig vernietigd worden. Dat doen wij uiteraard ook. Doordat wij dit zelf doen, kunnen wij ook volledig rapporteren wat er met uw materiaal is gebeurd!

Duurzaamheid door circulaire verwerking

De circulaire verwerking van metalen, oude elektronica en andere restproducten krijgt gelukkig steeds meer aandacht van bedrijven en organisaties. Dit zorgt voor meer duurzaamheid en hierdoor hoeven minder nieuwe grondstoffen gewonnen te worden. Om dit mogelijk te maken, werken wij nauw samen met bedrijven om dit goed te organiseren. Wij geven circulair advies en ontzorgen bedrijven ook met praktische oplossingen zoals containers en bakken voor de inzameling en uiteraard met onze eigen transportafdeling.

Grondstoffen scheiden we met de schoonste technologieën om de hoogst haalbare recyclinggraad te bereiken. Als iets niet hergebruikt kan of mag worden, zorgen wij voor de vernietiging.

Meer weten over?

  • Ons moderne machinepark
  • Samenwerking voor refurbished producten
  • Circulaire verwerking van metalen