Recycling transport voor bedrijven

Het recycling transport voor bedrijven kunnen wij door heel Nederland verzorgen met ons eigen wagenpark. Onze chauffeurs verzorgen het transport van metaalafval, oude elektronica, kabels, accu’s en batterijen met veel plezier. Dankzij ons eigen transport kunnen wij deze dienstverlening voor klanten zo flexibel mogelijk verzorgen. Wilt u als bedrijf ingezamelde goederen of afval zelf brengen voor verwerking bij ons? Dat kan natuurlijk ook!

Eigen transport ontzorgt u volledig

Ons eigen transport voor de recycling van bedrijven in Nederland verzorgen we met ons wagenpark van acht grote vrachtwagens. Hiermee kunnen we bakken en containers voor de inzameling en recycling van restmaterialen zo goed en flexibel mogelijk verzorgen voor onze klanten. Of het nu gaat om metaalafval, grote partijen batterijen of afgedankte elektronische apparatuur. Bedrijven kunnen hiervoor ook gebruikmaken van onze eigen containerservice. Zo kunnen wij ook uw bedrijf zo goed mogelijk ontzorgen waar dit nodig is.

Transport metaalafval en metaalrecycling

Bij de recycling voor bedrijven is het transport van metaalafval voor metaalrecycling een vak apart. Vooral door de vaak grote omvang en het gewicht van deze partijen restmaterialen. Wij nemen al het gesorteerde en ongesorteerde metaalafval in (ferro en non-ferro). Of het nu gaat om ijzer, RVS, brons, aluminium, koper of bijvoorbeeld edelmetalen.

Uw metaalafval is een waardevolle secondaire grondstof. Dit ‘afval’ ondergaat bij ons recyclebedrijf een zorgvuldige behandeling. Alleen zo kunnen we ze via de smeltindustrie opnieuw benutten voor nieuwe producten.