Compliance bij recycling metaal en elektronica

Als bedrijf moet u natuurlijk doorlopend voldoen aan de wet- en regelgeving, ook voor de verwerking van afvalstromen. Als gecertificeerde recyclingspecialist voor bedrijven zorgen wij ook voor uw compliance bij de recycling van metaal, elektronica, accu’s en batterijen.

Hier staan wij voor!

Als modern recyclingbedrijf is Huiskes ISO-gecertificeerd partner van bedrijven en overheden. Wij bewerken of verwerken uw restmaterialen op een efficiënte, veilige en milieuvriendelijke manier. Wij geven dit ook zoveel mogelijk een tweede leven. Hierbij hanteren wij de strengste richtlijnen en hoogste kwaliteitseisen. Ook richten wij continu op het beheersen en verbeteren van milieuprestaties.

Voor ons eigen personeel vinden we het ook belangrijk dat zij veilig, gezond en met plezier werken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat verwerking van uw materialen niet (indirect) kan plaatsvinden door kinderarbeid of moderne slavernij in andere landen.

Compliance recycling elektronica

Naast onze algemene compliance standaarden voor recycling zijn we voor verantwoorde verwerking van elektronica en elektrische apparaten ook WEEELABEX/CENELEC-gecertificeerd.

Lees hier verder over onze certificeringen.