Mobiele batterij verhuur voor bedrijven

Wilt u een duurzaam elektrisch aggregaat huren? Huiskes zorgt ook voor de verhuur van mobiele batterijen aan bedrijven. Dit doen wij samen met ons zusterbedrijf Portabolt. Onze grote mobiele batterijen en batterijcontainers worden in heel Nederland ingezet als verplaatsbare stroomvoorziening en groen, emissieloos aggregaat. Ze worden als groen aggregaat ook vaak ingezet in plaats van traditionele (diesel)aggregaten. Zo krijgt u groene energie waar en wanneer het nodig is en op een gemakkelijke en veilige manier.

FERRO

Mobiele batterijen vervangen aggregaat

Onze mobiele batterijen worden veel gehuurd voor de vervanging van een traditioneel aggregaat. Deze elektrische generatoren zijn flexibel inzetbaar, eenvoudig te gebruiken en op te laden en als aanhanger gemakkelijk te verplaatsen. Het is dus geen batterijcontainer die geplaatst wordt en waarvoor een transporteur moet komen als de batterij leeg is. Het is een volledig mobiele batterij die je aan een trekhaak kan koppelen en overal kunt opladen.

De techniek is extreem veilig en werkt altijd. Door hun betrouwbaarheid maakt ook de overheid graag gebruik van onze elektrische generatoren. Door het modulaire systeem kunt u altijd precies huren wat er nodig is, waardoor u als huurder nooit te veel betaalt.

Mobiele batterijcontainer

Voor zeer zware toepassingen kunt u bij ons ook op maat gemaakte batterijcontainers huren. Uiteraard kunnen wij ook het transport voor u verzorgen.

Voordelen van onze mobiele batterij

De mobiele batterij is eigenlijk een mobiele accu die overal eenvoudig opgeladen kan worden. Bijvoorbeeld met een auto, laadpaal, gewone stopcontacten of krachtstroom. En zo hebben deze elektrische generatoren nog meer voordelen:

  • Mobiel en gebruiksvriendelijk
  • Grootste capaciteit onder elektrische generatoren
  • Vrij van CO2-uitstoot (geen fossiele brandstoffen)
  • Stil en schoon (geen ronkend aggregaat)
  • ‘Off grid’ stroomvoorziening
  • Op maat leverbaar
  • Zeer betrouwbaar
FERRO

Duurzaam aggregaat huren

Wilt u een duurzaam zero-emissie aggregaat huren? De toepassingen van zo’n elektrisch aggregaat zijn eindeloos. Ze worden veel gebruikt bij evenementen, als off-grid stroomvoorziening of noodvoorziening en om een netaansluiting te verzwaren zodat ook zwaardere machines tijdens piekmomenten gewoon blijven draaien. Wat de gewenste toepassing van uw bedrijf ook is, met deze elektrisch generatoren is het mogelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.