Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Naast duurzaamheid is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke drijfveer in de bedrijfsvoering van Huiskes. Hiermee willen wij een extra waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. Ook geven wij andere bedrijven MVO-advies voor hun bijdrage aan duurzaamheid, recycling en de circulaire economie.

Onze eigen MVO bijdrage

Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid en richten ons continu op het beheersen en verbeteren van milieuprestaties. Met onze eigen inzet voor MVO willen wij een extra waardevolle maatschappelijke bijdrage leveren. Voor onze demontagewerkzaamheden hebben wij eigen werknemers in dienst, maar werken wij ook samen met sociale werkplaatsen en gevangenissen. Wij vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook kansen krijgen om werkervaring op te bouwen en om zich nuttig te maken voor de maatschappij.

Advies MVO voor bedrijven

Voor de invulling van beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) helpen wij bedrijven en organisaties met MVO advies. Vaak gaat dit om circulair advies op het gebied van duurzaamheid. Wij werken op dit gebied ook steeds vaker nauw samen met onze leveranciers.